Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Je bent lid van Samen Stichtse Vecht! Welkom!

Welkom! En leuk dat je #Samen met ons wilt blijven zorgen voor één van de mooiste gemeenten van Nederland. Als gemeente bestaan we alweer 10 jaar en ondanks de enorme uitdagingen die we hebben in de openbare ruimte, het bouwen van de zo gewenste woningen en het sociale domein, kunnen we mede met jouw hulp blijven bouwen en innoveren. Als lid van Samen Stichtse Vecht heb jij een extra stem, onder andere tijdens de Algemene Ledenvergaderingen. Verder houden we je op de hoogte van veel wat wij doen, zowel als vereniging als in de politiek. Wil jij ook een extra bijdrage leveren? Dat kan! Zowel financieel als vrijwilliger, waar je al met een uurtje per week enorm veel kan betekenen. De financiële bijdrage zetten we in om verder te blijven bouwen aan de vereniging, wat hard nodig is. Denk hierbij aan het juist informeren van de bewoners, de goede communicatie kanalen gebruiken en de fysieke aandacht die we kunnen geven tijdens bijeenkomsten. Als lokale partij krijgen we geen extra financiële ondersteuning van de Overheid of andere organisaties. Voel je dan ook vrij om hier een (kleine) donatie te doen.

Als vrijwilliger kan je op thema binnen de vereniging samenwerken met de andere leden en betrokkenen. En met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht, zijn we juist nu druk op zoek naar aankomende raadsleden, commissieleden en fractieondersteuning. Kijk vooral eens bij de verschillende vacatures.

We kunnen het ons goed voorstellen dat je vragen hebt, die wellicht niet op deze website beantwoord kunnen worden. Op deze pagina staan contact gegevens van de verschillende mensen, die je altijd een bericht kan sturen of kan bellen. Lukt het niet meteen te reageren, doen we dat natuurlijk zo snel mogelijk.

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content