Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Gemeenteraadsverkiezingen 2022: de voorbereiding

Eénmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De volgende gemeenteraadsverkiezingen staan gepland voor 14, 15 en 16 maart 2022. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 21 maart 2018. Kijk op de website van de kiesraad voor meer informatie over verkiezingen.
 

Samen naar 2022-2026
We hebben samen hard gewerkt aan het verkiezingsprogramma, de agenda voor 2022-2026. Dit is gebeurd in samenspraak met een grote groep bewoners en ondernemers uit elke kern van Stichtse Vecht. De agenda is dynamisch en zal continue voorgelegd worden aan de bewoners van Stichtse Vecht. Uiteraard vinden we het dan fijn dat zoveel als mogelijk bewoners actief meedoen. Heb je een uurtje of meer over in de week om mee te denken, mee te doen en mee te beslissen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen

Enquête gemeenteraadsverkiezingen 2022
Om een goed en duidelijk programma samen te stellen en te behouden, willen we je vragen onderstaande enquête in te vullen. Mede met deze enquête willen we een voortschrijdend en goed beeld krijgen van onze bewoners in alle kernen van Stichtse Vecht. Je kan ook anoniem mee doen, alleen kunnen we je dan niet op de hoogte houden. Voel je vrij zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven.

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content