Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Gemeenteraadsverkiezingen 2022: de voorbereiding

Created with Sketch.
Eénmaal in de vier jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De volgende gemeenteraadsverkiezingen staan gepland voor woensdag 16 maart 2022. De laatste gemeenteraadsverkiezingen waren op 21 maart 2018. Kijk op de website van de kiesraad voor meer informatie over verkiezingen.
 

Samen naar 2022-2026
Momenteel wordt hard gewerkt aan ons ‘nieuwe’ programma. Dit gebeurd in samenspraak met een grote groep bewoners en ondernemers uit elke kern van Stichtse Vecht. Lijkt het jou ook leuk om hieraan mee te werken? Heb je een uurtje of meer over in de week om mee te denken, meete doen en mee te beslissen?  Schroom niet en reageer op de vacatures en rollen die we beschikbaar hebben

Enquête gemeenteraadsverkiezingen 2022
Om een goed en duidelijk programma samen te stellen willen we je vragen onderstaande enquête in te vullen. Mede met deze enquête willen we een goed beeld krijgen van onze bewoners in alle kernen van Stichtse Vecht. Je kan ook anoniem mee doen, alleen kunnen we je dan niet op de hoogte houden. Voel je vrij zo uitgebreid mogelijk antwoord te geven.


× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content