Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Samen Denken en Doen

Wat wil Samen Stichtse Vecht gaan doen op het gebied van het thema SAMEN DENKEN EN DOEN? Wie zijn nu eigenlijk de bewoners van Stichtse Vecht? Bewoners zijn voor ons: álle inwoners, ondernemers, agrariërs, jonkgeren, ouderen, mantelzorgers, opa’s en oma’s, dus álle mensen die in en voor onze gemeente werken of onze gemeente bezoeken. En zo bewonen ook veel dieren onze gemeente. Zij die zich oprecht betrokken voelen bij onze gemeente, die gebruik maken van de openbare ruimte. Voor ons staat de inbreng en het meedoen van alle bewoners voorop. De samenleving is de drijvende kracht, niet de politiek. We zullen meer in verbinding met elkaar zijn en samen aan de slag moeten. Tijdige communicatie, juiste informatie en een respectvolle omgang zijn hierbij van essentieel belang. En uiteraard zal gelijkwaardigheid centraal staan. Uw mening en inbreng dóet er toe! Altijd!

Wat vind jij van ons thema SAMEN DENKEN EN DOEN? Vul hieronder de vragenlijst in en we nemen indien gevraagd contact met je op.

Lees hier ons volledige verkiezingsprogramma (in .pdf)

SAMEN DENKEN EN DOEN | 2022

De gemeente Stichtse Vecht bestond afgelopen jaar 10 jaar! Niet alleen iets om te vieren, óók om goed na te denken over de toekomst van jouw wijk, buurt en kern. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, waar de bewoners van onze gemeente de kans krijgen een nieuw bestuur te laten vormen. Samen Stichtse Vecht wil mét de bewoners een duidelijke agenda maken voor de aankomende vier jaar en verder. Wil jij ook een bijdrage leveren en meer zeggenschap krijgen? Doe dan ook mee! Denk mee over die thema’s die jij belangrijk vindt en beslis uiteindelijk ook hoe de agenda vorm gegeven moet worden. Voel je vrij dit formulier in te vullen en vermeld daarbij welk thema extra aandacht verdient, wat goed is, wat beter kan en wat in jouw ogen écht moet veranderen.

Berichten Samen Denken en Doen
1
Inwoners
1
Huishoudens
1
Bedrijven
1
woningen
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content