Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Samen Opwekken

Wat wil Samen Stichtse Vecht gaan doen op het gebied van het thema SAMEN OPWEKKEN? De energietransitie is een grote opgave waar we allemaal ons steentje aan kunnen bijdragen. Daarbij geven we als gemeente ook het goede voorbeeld. Maar wij zijn ook een nuchter volk: koeien horen in de wei en zon op dak. Nieuwe technologieën omarmen we: warmte winnen uit water; of mos als (geluids)isolatie of zonpanelen op fietspaden zijn mooie voorbeelden. Zo werken we met elkaar aan een groene en gezonde samenleving.

Wat vind jij van ons thema SAMEN OPWEKKEN? Vul hieronder de vragenlijst in en we nemen indien gevraagd contact met je op.

SAMEN OPWEKKEN| 2022

De gemeente Stichtse Vecht bestond afgelopen jaar 10 jaar! Niet alleen iets om te vieren, óók om goed na te denken over de toekomst van jouw wijk, buurt en kern. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, waar de bewoners van onze gemeente de kans krijgen een nieuw bestuur te laten vormen. Samen Stichtse Vecht wil mét de bewoners een duidelijke agenda maken voor de aankomende vier jaar en verder. Wil jij ook een bijdrage leveren en meer zeggenschap krijgen? Doe dan ook mee! Denk mee over die thema’s die jij belangrijk vindt en beslis uiteindelijk ook hoe de agenda vorm gegeven moet worden. Voel je vrij dit formulier in te vullen en vermeld daarbij welk thema extra aandacht verdient, wat goed is, wat beter kan en wat in jouw ogen écht moet veranderen.

berichten Samen Opwekken
Inwoners
1
Huishoudens
1
Bedrijven
1
woningen
1
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content