Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Nick Harderman

6. Nick Hardeman

Ik ben Nick Hardeman, geboren op 19 mei 1987 in Utrecht, echter opgegroeid in de kern Breukelen. Zowel de basisschool, als de middelbare school heb ik afgerond in Breukelen. Ook op het gebied van werk en sport ben ik altijd verweven geweest met deze kern en voel ik mij thuis in onze mooie gemeente.

“Samen met inwoners, ondernemers en gemeente dan sta je samen sterk!”

Ik ben werkzaam als ondernemer in de “grond & infrabouw”, “metaalbewerking” en toepassing hiervan op gebied van (sport)afrasteringen. De opgedane kennis wil ik toepassen om samen met u een mooiere en veiligere gemeente te maken. Veilig spelen voor iedereen en de algemene bereikbaarheid zoals stoepen, looppaden en wandelroutes vind ik dan ook zeer belangrijk en moeten op orde zijn! Tevens ben ik groot voorstander van lokale samenwerking tussen gemeente, ondernemers en alle bewoners van onze gemeente. 

Ik ben met Samen Stichtse Vecht in aanraking gekomen als actief wijkvertegenwoordiger van het Rode Dorp in Breukelen. Ik heb toen gemerkt dat bij Samen Stichtse Vecht de inwoner echt centraal staat en dat er naar hen geluisterd wordt. Naast het luisteren en meedenken in oplossingen, werd er ook echt wat gedaan met mijn visie. Deze manier van positief communiceren heeft mij doen besluiten dat ik mij graag kandidaat stel.

Stuur een bericht naar Nick

Wil je mij iets vragen of vertellen, voel je vrij mij een bericht te sturen

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content