Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Flip Tengnagel

8. Flip Tengnagel

Ik ben Flip Tengnagel en in het trotse bezit van een koninklijke onderscheiding, vanwege mijn jarenlange vrijwillige inzet voor onze samenleving. Mijn hart en passie lag altijd bij de voetbal, volkssport nummer 1. Als voormalig terreinmeester en jarenlang vrijwilliger weet ik wat het huidige onderhoudsbeleid van verenigingen vraagt. We maken ons dan ook hard voor een eerlijke regeling en goed onderhoud. De gemeente moet weer een echte sportgemeente worden, dat is mijn eerste wens voor Stichtse Vecht.

“Samen sociaal sterk, dat is mijn devies voor de toekomst!”

Naast de voetbal ben ik altijd betrokken geweest bij de Voedselbank en weet ik wat het is als mensen financieel en emotioneel in de problemen zijn. Op die manier ben ik vaak betrokken geweest bij statushouders die tegen muren aanlopen als ze willen inburgeren. Ik sta hen dan met raad en daad bij. Momenteel ben ik ook mantelzorger en ben ik ervaringsdeskundig als het gaat om goede mantelzorgondersteuning.

Ik wil wil ook nu weer mijn steentje bijdragen, om een Gezonde en Goede basis te creëren voor een Sociaal en Sterk Stichtse vecht, als gemeente in de toekomst, waar ook wij graag wonen.

Samen sociaal sterk, dat is mijn devies voor de toekomst!
Voor jong , oud en wat er voor nodig is. En reken daarbij ook op U!

Stuur een bericht naar Flip

Wil je mij iets vragen of vertellen, voel je vrij mij een bericht te sturen

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content