Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Sander Jonker | Commissielid

2. Sander Jonker | Commissielid

Ik ben Sander Jonker en ben in 2014 samen met mijn vrouw en twee kinderen in de gemeente Stichtse Vecht gaan wonen.  We waren op zoek naar een locatie met veel groen, speeltuinen, scholen, winkels en sport in de buurt, het liefst aan het water met een ruime tuin. Een af-huis, dit omdat ik met knutselen niet zo handig ben. Ik ben weer goed in digitale communicatie, adoptief veranderen en ICT. Ook bereikbaarheid was ontzettend belangrijk belangrijk voor ons.

Alles kan, het begint bij willen…

Toen wij in Maarssenbroek kwamen wonen, was onze zoon ernstig ziek. In de eerste jaren hebben we als gezin veel mee moeten maken. Alles kwam tot een hoogtepunt in 2016, met twee ambulances en een trauma helicopter onderweg. Mijn zoon werd gereanimeerd en terwijl ik dat deed, konden de ambulances niet goed bij mijn huis komen. Mijn eerste “aanvaring” binnen onze gemeente…

Op de IC-afdeling van het ziekenhuis heb ik onze zoon beloofd dat hij hier veilig, gezellig en gezond oud gaat worden. Als papa ben ik verplicht mijzelf aan die belofte te houden. Dit is mijn intrinsieke motivatie om in onze gemeente zeer actief dát te veranderen, wat verbeterd moet worden én te beschermen wat goed is. 

Andere werkzaamheden: voorzitter van Stichting Prematurendag, landelijk coördinatie overleg (LCO) van Code Oranje, initiatiefnemer van platform BewonersStichtseVecht.nl.

Stuur een bericht naar Sander

Wil je mij iets vragen of vertellen, voel je vrij mij een bericht te sturen

06-21220983

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content