Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Lid worden

Wij denken dat Stichtse Vecht mooier kan: democratischer, leefbaarder, veiliger en rechtvaardiger. Dit bereiken wij niet alleen, dus sluit jij je aan bij de snelst groeiende lokale partij van de gemeente Stichtse Vecht?

Met veel passie en energie willen wij taboes doorbreken, de samenleving in haar kracht zetten en feiten boven tafel krijgen. Zo proberen wij iets los te maken in de politiek en samenleving, en vernieuwing in gang te zetten. Samen met jou wordt deze beweging groter!
Word lid voor maar 15 euro per jaar.

  • Samen met ons werken aan een schone, veilige en gezellige gemeente.
  • Je wordt lid van een partij die naar je luistert en dat samen met jou in daden omzet.
  • Je hebt daar direct invloed op, omdat je countinue samen kan meedenken en kan meedoen binnen de thema’s. Als lid kan je dan ook meebeslissen.
  • Je krijgt jaarlijks een uitnodiging voor onze leden vergadering en andere evenementen die wij samen organiseren.
  • Je krijgt samen inspraak bij het kiezen van bestuur en kandidaat raadsleden.
  • Lid worden kan voor €15,- per jaar.
Totaal: € -

Je wordt doorgestuurd naar je bank (via Mollie) voor het afgeven van een digitale machting voor de automatische incasso.

Uw lidmaatschap gaat in zodra uw eerste betaling is verwerkt. Uw lidmaatschap wordt, middels automatische incasso, voortgezet zonder bericht over verlenging totdat u opzegt. U kunt uw lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen door contact op te nemen met ons via info@samenstichtsevecht.nl of het contactformulier.

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content