Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Gerrie van den Berg

4. Gerrie van den Berg

Mijn naam is Gerrie van den Berg en ik woon samen met mijn gezin in Breukelen. Op 15-jarige leeftijd ben ik, eind jaren ’80, vanuit hartje Utrecht met mijn ouders naar de gemeente Stichtse Vecht verhuisd. Wij betrokken een monumentaal pand nabij het voormalige FAM (stofzuigerfabriek)-terrein. Destijds een mooi Nederlands product, maar voor de omgeving is het goed dat deze fabriek verdwenen is wat gepaard ging met milieu belasting en veelal zwaar verkeer waar de toegangswegen niet op berekend zijn. In de jaren voor de verhuizing reden we dan ook iedere zondag met de auto de gehele route langs de Vecht om ‘huizen te kijken’. De omgeving had toen al een enorme aantrekkingskracht op mijn ouders en ik kan wel zeggen dat die aantrekkingskracht inmiddels ook zeker op mij van toepassing is..

Met de jaren ben ik me bewuster geworden van al het moois in de omgeving. Om niet te zeggen; ik heb ‘het Vechtgevoel’ ontwikkeld. Dat gevoel dat als een ader door Stichtse Vecht loopt, en nu ook door mijn bloed stroomt. Het is een omgeving waar we zuinig op moeten zijn.

Doordrongen van hoe uniek dit cultuurhistorische gebied in de gemeente Stichtse Vecht is, wil ik mij daarom inzetten voor het behoud van dit buitengewone stukje Nederland. Daarbij wil ik de toegankelijkheid niet uit het oog verliezen, zodat ook  anderen hier kunnen genieten.

Het afgelopen heb ik mij meer en meer verdiept in het programma van Samen Stichtse Vecht. De partij staat voor alle kernen en probeert alle betrokkenen aan te spreken. Ik onderschrijf dit belang, tenslotte sta je samen sterker! De partij zet de inwoners op de eerste plaats, want met elkaar kunnen wij meer bereiken. Veel meer dan we denken. Samen Stichtse Vecht zet mensen in hun eigen kracht. 

.

Stuur een bericht naar Gerrie

Wil je mij iets vragen of vertellen, voel je vrij mij een bericht te sturen

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content