Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Samen Stoppen

Wat wil Samen Stichtse Vecht gaan doen op het gebied van het thema SAMEN STOPPEN? Stel je voor dat we ons alleen nog bezig zouden houden met het doen van het goede werk. Dus bewust en blijvend ergens mee stoppen of er niet aan beginnen. Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. Bewust stoppen, zodat we geld en tijd overhouden om de dingen te doen, die er wezenlijk toe doen en de verandering mogelijk maken.

Wat vind jij van ons thema SAMEN STOPPEN? Vul hieronder de vragenlijst in en we nemen indien gevraagd contact met je op.

SAMEN STOPPEN | 2022

De gemeente Stichtse Vecht bestond afgelopen jaar 10 jaar! Niet alleen iets om te vieren, óók om goed na te denken over de toekomst van jouw wijk, buurt en kern. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, waar de bewoners van onze gemeente de kans krijgen een nieuw bestuur te laten vormen. Samen Stichtse Vecht wil mét de bewoners een duidelijke agenda maken voor de aankomende vier jaar en verder. Wil jij ook een bijdrage leveren en meer zeggenschap krijgen? Doe dan ook mee! Denk mee over die thema’s die jij belangrijk vindt en beslis uiteindelijk ook hoe de agenda vorm gegeven moet worden. Voel je vrij dit formulier in te vullen en vermeld daarbij welk thema extra aandacht verdient, wat goed is, wat beter kan en wat in jouw ogen écht moet veranderen.

Berichten Samen Stoppen
Inwoners
1
Huishoudens
1
Bedrijven
1
woningen
1
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content