Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Samen Bereikbaar

Wat wil Samen Stichtse Vecht gaan doen op het gebied van het thema SAMEN BEREIKBAAR? Goed geregeld openbaar vervoer is en wordt van groot belang en daar hebben we de provincie bij nodig. Door Corona hebben we geleerd dat we minder van huis hoeven en meer thuis kunnen werken. Dat scheelt veel verkeersoverlast. Wat ons betreft gaan we bewuster om met leefomgeving en maken die toegankelijk voor iedereen. Het VN verdrag Handicap is bij alle beleid het vertrekpunt, we zorgen dat dat bij iedereen tussen de oren zit. Voor iedereen, we doen het tenslotte samen.

Wat vind jij van ons thema SAMEN BEREIKBAAR? Vul hieronder de vragenlijst in en we nemen indien gevraagd contact met je op.

SAMEN BEREIKBAAR| 2022

De gemeente Stichtse Vecht bestond afgelopen jaar 10 jaar! Niet alleen iets om te vieren, óók om goed na te denken over de toekomst van jouw wijk, buurt en kern. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, waar de bewoners van onze gemeente de kans krijgen een nieuw bestuur te laten vormen. Samen Stichtse Vecht wil mét de bewoners een duidelijke agenda maken voor de aankomende vier jaar en verder. Wil jij ook een bijdrage leveren en meer zeggenschap krijgen? Doe dan ook mee! Denk mee over die thema’s die jij belangrijk vindt en beslis uiteindelijk ook hoe de agenda vorm gegeven moet worden. Voel je vrij dit formulier in te vullen en vermeld daarbij welk thema extra aandacht verdient, wat goed is, wat beter kan en wat in jouw ogen écht moet veranderen.

berichten Samen Bereikbaar
Inwoners
1
Huishoudens
1
Bedrijven
1
woningen
1
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content