Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Samen Starten

Wat wil Samen Stichtse Vecht gaan doen op het gebied van het thema SAMEN STARTEN? Daar waar we met dingen stoppen, gaan we ook juist een begin maken met verandering en bewustwording. We zijn 1 gemeente en gaan er het beste van maken. We erkennen dat Vreeland niet hetzelfde is als Maarssenbroek en dat we toch samen werken aan een mooie gemeente. We zijn eerlijk, open en communiceren tijdig en juist, dat is basis voorwaarde voor een goede samenwerking. De gemeente zijn wij allemaal, bewoners, ambtenaren en ondernemers. We leren elkaars kennis en kunde waarderen en maken daar gebruik van.

Wat vind jij van ons thema SAMEN STARTEN? Vul hieronder de vragenlijst in en we nemen indien gevraagd contact met je op.

SAMEN STARTEN | 2022

De gemeente Stichtse Vecht bestond afgelopen jaar 10 jaar! Niet alleen iets om te vieren, óók om goed na te denken over de toekomst van jouw wijk, buurt en kern. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen, waar de bewoners van onze gemeente de kans krijgen een nieuw bestuur te laten vormen. Samen Stichtse Vecht wil mét de bewoners een duidelijke agenda maken voor de aankomende vier jaar en verder. Wil jij ook een bijdrage leveren en meer zeggenschap krijgen? Doe dan ook mee! Denk mee over die thema’s die jij belangrijk vindt en beslis uiteindelijk ook hoe de agenda vorm gegeven moet worden. Voel je vrij dit formulier in te vullen en vermeld daarbij welk thema extra aandacht verdient, wat goed is, wat beter kan en wat in jouw ogen écht moet veranderen.

berichten Samen Starten
1
Inwoners
1
Huishoudens
1
Bedrijven
1
woningen
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content