Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Doe ook mee!

In 2011 is de gemeente Stichtse Vecht ontstaan door een samenvoeging van de gemeenten Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht. Buren met grote verschillen in cultuur, kernen en bewoners. Bijna 10 jaar zijn we samen en hebben we gezien dat nog veel moeten veranderen om de gemeente één te maken. Veel partijen, hun politici en ambtenaren van voor het ontstaan van de gemeente zijn nog steeds actief met de oude denkwijzen, de oude beloften en met ook nog veel oud zeer onderling. En dat alles ten koste van haar bewoners…. Voor veel bewoners is het genoeg geweest.

Samen Stichtse Vecht wil veel gaan veranderen, door samen met alle kernen, en haar bewoners een nieuw agenda te maken. Een agenda die de basis moet gaan vormen voor onze standpunten, zodat we samen na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 een nieuwe gemeente Stichtse Vecht kunnen bouwen. Om dat alles te kunnen bereiken hebben we in alle kernen bewoners nodig die graag mee willen doen… Voel je vrij ook mee te doen Samen met ons in Stichtse Vecht!

Lees voordat je ons een bericht stuurt ook even ons privacybeleid. Het is belangrijk dat je weet wat met jouw gegevens gebeurt.

[wpforms id="351"]
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content