Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Nova Schriek | Commissielid

3. Nova Schriek | Commissielid

Ik ben Nova Schriek en studeer in Wageningen en ben woonachtig in Maarssen-broek. Ik ben in mijn vrije tijd actief als instructeur en junior lifeguard bij de Reddingsbrigade en werk ik bij de kartfabrique. Ik vind het belangrijk dat er meer representatie van jongeren in de politiek komt. Als ik nu naar de politiek kijk dan heb ik niet het gevoel dat er genoeg mensen zitten die de jongeren vertegenwoordigen terwijl deze vertegenwoordiging wel heel belangrijk is. Jongeren denken anders over dingen na en zijn in een andere tijd opgegroeid, de politiek zou hierin mee moeten groeien in plaats van vast te houden aan oude gebruiken.

“Iedere stem telt.”

Verschillende generaties kunnen veel leren van elkaar maar dan moet deze mogelijkheid er ook zijn. Om deze reden zou ik de jongeren willen vertegenwoordigen met Samen SV in de gemeenteraad. Uiteraard zal ik voor iedereen een aanspreekpunt zijn en zal van alle bewoners van Stichtse Vecht hun stem gehoord worden.

 

Stuur een bericht naar Nova

Wil je mij iets vragen of vertellen, voel je vrij mij een bericht te sturen

06-39767708

welkom
Bericht van het Bestuur

Welkom Nova (21)!

Gisteren is tijdens de Raadsvergadering ons nieuwe commissielid Nova Schriek (21) geïnstalleerd. Welkom! Binnenkort zal Nova zich uitgebreid voorstellen.

Lees Verder »
Breukelen

We zijn nu ook via WhatsApp te bereiken!

De politiek is voor veel van onze bewoners een ver-van-mijn-bed-show en niet voor elke bewoner goed bereikbaar. Vaak willen bewoners hun mening geven over een specifiek thema, bijvoorbeeld Veiligheid, Onderhoud van de Openbare Ruimte of

Lees Verder »
× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content