Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Partijgenoot Flip Tengnagel koninklijk onderscheiden

Partijgenoot Flip Tengnagel koninklijk onderscheiden

Flip

Met gepaste trots willen fractie en bestuur van Maarssen 2000 onze partijgenoot Flip Tengnagel feliciteren met zijn benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de onderscheiding uit handen van waarnemend burgemeester Yvonne van Mastrigt op vrijdag 26 april 2019.

Hieronder de volledige tekst behorende bij de onderscheiding:

De heer Tengnagel is onderscheiden omdat hij zich al meer dan 40 jaar inzet voor de leefbaarheid van Maarssenbroek en voor voetbalvereniging OSM’75 in het bijzonder. Vanaf 1976 is Tengnagel bij deze voetbalvereniging, met 675 leden, als vrijwilliger actief in verschillende functies: bestuurslid, elftalbegeleider, wedstrijdsecretaris, toernooiorganisator, trainer, verzorger, scheidsrechter en hoofd van het onderhoudsteam. Tot juli 2018 was hij ook nog terreinmeester. Voor buitenschoolse opvang Kakelbont Kids – die een ruimte huurt bij OSM’75 – stond hij altijd klaar en zorgde hij ervoor dat het terrein piekfijn in orde was.
Van 1987 tot 2016 was hij sportcoördinator bij het Contact Oud-Mariniers en medeorganisator van “reünie met Sport en Spel”, alsmede medeorganisator en wedstrijdsecretaris van de oriëntatieloop senioren.
Ook in de politiek was Tengnagel actief: als steunfractie/burgerlid (v.a. 2009) en commissielid (v.a. 2015). Daarnaast is Tengnagel sinds 2013 lid van het screenteam van de Voedselbank Stichtse Vecht. Hij is medeverantwoordelijk voor 50 gezinnen en regelt de uitgifte van voedselpakketten. Hierbij helpt hij anderen om hun administratieve en financiële situatie te verbeteren.
Daarnaast is hij sinds 2011 medeorganisator en initiatiefnemer van de burendag in de wijk Duivenkamp in Maarssenbroek.

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content