Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Maarssen 2000 heet vanaf vandaag Samen Stichtse Vecht

Maarssen 2000 heet vanaf vandaag Samen Stichtse Vecht

De fractie en leden van Maarssen2000 hebben besloten onder een andere naam en vernieuwende stijl in de lokale politiek verder te gaan. Na 50 jaar is een naam loslaten geen makkelijke keuze, maar het werd volgens ons allemaal de hoogste tijd.

De naam verwoordt veel beter hoe we de bewoners nog beter van dienst willen zijn. Bij Maarssen 2000 stond de bewoner altijd centraal, maar nu gaan we samen met bewoners werken aan thema’s die zij zelf gaan agenderen. Als Samen Stichste Vecht bieden we bewoners een eigen digitaal platform als debatruimte en ruimte waar ze met elkaar en met ons kennis en kunde kunnen delen. Dat wat we met elkaar politiek willen maken, agenderen en adresseren we daar. Dat wat niet politiek hoeft, maken we niet politiek. Het gaat erom dat we elkaar als bewoners verder kunnen helpen. Dat doen we vanaf vandaag dus niet meer vanaf deze website, maar vanaf www.SamenStichtseVecht.nl

Lees hier ons persbericht.
Samen

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content