Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

Persbericht: Lijsttrekker Samen Stichtse Vecht gemeenteraadsverkiezingen 2022

Persbericht: Lijsttrekker Samen Stichtse Vecht gemeenteraadsverkiezingen 2022

Lijsttrekker

Riëtte Habes unaniem gekozen tot lijsttrekker van Samen Stichtse Vecht voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 17 november is Riëtte Habes unaniem gekozen tot lijsttrekker van de politieke partij: Samen Stichtse Vecht (voorheen Maarssen 2000). De leden hebben ook unaniem voor de naamsverandering van de vereniging gestemd (van Maarssen 2000 naar Samen Stichtse Vecht). De fractie werkte sinds september 2020 al onder de nieuwe naam, maar dit wordt nu ook statutair vastgelegd. 

“Habes heeft met de komst van Sander Jonker en Nova Schriek als fractieleden, een fris nieuw team weten neer te zetten”, aldus de leden. Zij hebben dan ook unaniem het vertrouwen uitgesproken dat Riëtte de aangewezen persoon is om de partij richting de gemeenteraadsverkiezingen te leiden. De leden spraken de verwachting uit dat Samen Stichtse Vecht in de verkiezingen drie raadszetels haalt. In navolging van de corona-richtlijnen werd de ALV dit keer digitaal gehouden. De volledige kieslijst van Samen Stichtse Vecht zal op 10 januari door de ALV worden vastgesteld.

Lijsttrekker

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content