Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

“Boeteregen bij Take-Away wandeling Maarssen”

“Boeteregen bij Take-Away wandeling Maarssen”

Het zijn enorm moeilijke tijden voor ondernemend Nederland. En zoals iedereen nu echt wel weet is de Horeca één van de zwaarst getroffen branches. En ondanks alles regelingen die de ondernemer een beetje financieel kan helpen, kruipt het ondernemersbloed waar het kruipen kan. Zo ook in Maarssen waar enkele Restaurants een Take-Away wandeltocht hebben bedacht, de FoodWalk langs de Vecht uiteraard met alle huidige maatregelen continue in gedachten. En toch ging dat niet goed. 

Lees ook: Boeteregen bij Take-Away wandeling Maarssen – doneeractie gestart (RTV Stichtse Vecht)

Berichtjes en Appjes

Het waren er veel, berichtjes, appjes zelf een paar belletjes. Op zich niet ongewoon voor ons, maar op een zondagavond toch wat druk… 4000 EUR boete hebben ze gekregen en voor ons de reden om meteen technische vragen te stellen aan de gemeente. Want wat is er in vredesnaam gebeurd, dat de BOA’s meteen moesten overgaan tot deze dramatische actie.

Uiteraard willen de bewoners van Stichtse Vecht precies weten wat hier is misgegaan, wat wel blijkt uit de massale reacties in de social media en zelfs een doneeractie welke al bijna 2000 EUR heeft opgebracht. We zijn erg benieuwd naar de beantwoording van onze technische vragen.

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content