Samen zijn we de gemeente Stichtse Vecht....

We zijn nu ook via WhatsApp te bereiken!

We zijn nu ook via WhatsApp te bereiken!

De politiek is voor veel van onze bewoners een ver-van-mijn-bed-show en niet voor elke bewoner goed bereikbaar. Vaak willen bewoners hun mening geven over een specifiek thema, bijvoorbeeld Veiligheid, Onderhoud van de Openbare Ruimte of wanneer het de wijk of buurt aan gaat. Hier kan soms ook spoed bij zijn. Voor Samen Stichtse Vecht is het enorm belangrijk alle bewoners goed te bereiken.

Daarom is gekozen om naast onze website en het directe contact naar de fractieleden, óók een algemeen WhatsApp nummer te gebruiken, zodat bewoners met vragen of opmerkingen altijd bij ons terecht kunnen. Men heeft dan ook de mogelijkheid om foto’s te sturen, wat belangrijk kan zijn om een beeld te vormen. Via WhatsApp is dit alles veel makkelijker. Het nummer waar álle bewoners van de Gemeente Stichtse Vecht bij ons terecht kunnen is 06-53101766.

 

× Hoe kan ik je helpen?
Skip to content